Varmepumpe erhverv/industri

Luft til luft varmepumper til industri og store haller

​Hos AK Installationer ApS har vi stor erfaring med montering af luft til luft varmepumper til industrien og andre erhverv med store lokaler og haller. En luft til luft varmepumpe til industri er meget energibesparende, og kan opvarme lokaler der er større end 200 kvm.

​Der er flere store fordele ved en luft til luft varmepumpe:

  • Store besparelser på varmeregningen.
  • Klimavenlig opvarmning
  • Nem installation – ingen behov for eksisterende radiatorer, vandrør og kedler.
  • Air condition om sommeren.

​Varmepumpen fungerer ved, at den trækker luft ind udefra og konverterer det til varm luft indenfor.

Vi benytter især varmepumper fra Panasonic. De er kendetegnede ved det lave lydniveau. Samtidig er de specialudviklet, testet og bygget til det særlige nordiske klima.

​Vi starter altid med en seriøs rådgivning, når vi kommer ud på en besigtigelse. Herefter udarbejder vi et uforpligtende tilbud på montering af den ønskede luft til luft varmepumpe.

De 3 mest søgte tiltag

Vejen til en grønnere og mere energieffektiv virksomhed afhænger af jeres nuværende udgangspunkt, men også hvilken type af virksomhed, I er.

  • Gå fra fossile brændsler til varmepumperMange tager hul på den grønne omstilling ved at skifte fra olie- og gaskedler til varmepumper i deres virksomhed. Varmepumper kan både bruges til opvarmning og processer i produktionen.
  • Skift jeres lyskilder til LEDVed at udskifte halogenspots og lysstofrør med LED-løsninger kan I spare ca. 60 %
  • Installation af varmegenvindingGenbrug overskudsvarmen fra jeres procesanlæg, ventilationsanlæg eller trykluftsanlæg til at reducere jeres energiforbrug.

Kontakt os og lad os tage en uforpligtende snak

Vi sidder klar til at besvare ethvert spørgsmål, du måtte have, som du ikke får besvaret her på hjemmesiden. Så tøv ikke med at ringe eller skrive til os. Vi tager med glæde en helt uforpligtende snak med dig om dine planer.

Kontakt os i dag