Luft til luft – luft til vand varmepumpe til private i Ikast og Viborg

Vi tilbyder varmepumper til private

Luft til vand varmepumpe til private

Luft til vand varmepumpe til brugsvand og centralvarme

Skal du have hjælp til montering af luft til vand varmepumpe nær Viborg eller Ikast? Hos AK Installationer ApS har vi stor ekspertise med montering af luft til vand varmepumpe løsninger i både nybyggerier, men også ved udskiftning af fx olie- eller gasfyr i eksisterende boliger. Hos AK Installationer har vi afdelinger i henholdsvis Viborg og Ikast.

Luft til vand varmepumper benyttes ligesom fx. oliefyret til opvarmning af brugsvand og radiatorer i huse med centralvarme.

​Nemt at gå fra olie eller gas til varmepumpe

​En luft til vand varmepumpe er et glimrende alternativ til fastbrændsel fyr, såsom olie-, pille- eller gasfyr.

Det er relativt enkelt at gå fra fastbrændsel til en luft til vand varmepumpe, eftersom det nye anlæg blot skal kobles på kedlen og centralvarmeanlægget.

Dermed har du muligheden for at skifte fra fossile brændstoffer til klimavenlig energi, få et langt bedre indeklima og reducere din varmeregning. Dertil kommer, at det er nemmere end et oliefyr.

Vi har valgt primært at benytte varmepumper fra Panasonic, der er specialudviklet, testet og bygget til vores nordiske klima.

Vi har altid et godt tilbud på en klimavenlig varmeløsning til netop dig.

Luft til luft varmepumpe til private

Mange anvendelsesmuligheder

En luft til luft varmepumpe trækker luft ind udefra, og laver det om til varm/kold luft indenfor.
Hos AK Installationer ApS har vi stor ekspertise med installation af luft til luft varmepumper i private boliger og til erhverv– både som

  • Supplementsvarme til anden form for opvarmning fx. olie- eller gasfyr.
  • Enkeltstående løsning i fx. sommerhuset, værkstedet eller udestuen.
  • Air condition om sommeren

Luft til luft varmepumper kræver ikke radiatorer, vandrør eller kedler og er derfor en mere overkommelig og prisvenlig løsning at installere.

Anlægget kan levere vedligeholdelsesopvarmning på 8-15 grader i fx din bolig, når du er på vinterferie eller i dit sommerhuset, når det er i vinterhi.

Udover at reducere dine varmeudgifter, så giver et luft til luft varmepumpe anlæg også en klimavenlig varmeløsning samt et bedre indeklima i din bolig.

Vi benytter primært varmepumper fra Panasonic, der er specialudviklet, testet og bygget til det nordiske klima.

Få et godt tilbud på en klimavenlig varmeløsning

Er du interesseret i enten luft til vand varmepumper, eller luft til luft varmepumper nær Viborg og Ikast? Så er du meget velkommen til at kontakte os, så vi kan kan udarbejde et godt tilbud til netop dig.
Hos AK Installationer ApS, kan vi som autorierede installatør, også hjælpe dig med alle former for opgaver inden for elektriske installationer og Solceller.

Kontakt os og lad os tage en uforpligtende snak om en luft til luft eller luft til vand varmepumpe

Vi sidder klar til at besvare ethvert spørgsmål, du måtte have, som du ikke får besvaret her på hjemmesiden. Så tøv ikke med at ringe eller skrive til os. Vi tager med glæde en helt uforpligtende snak med dig om dine planer.

Kontakt os i dag